Iversen Byggeri - papir

Iversen Byggeri i Esbjerg udfører ikke kun tømrer- og snedkerarbejde. Jeg har en baggrund som bygningskonstruktør, og tilbyder også forskellige ydelser inden for byggerådgivning.

Har I planer om ombygning eller tilbygning, og har brug for på forhånd at vide hvor I står økonomisk, kan jeg udarbejde et budgetoverslag på projektet.

Skal der søges byggetilladelse og i den forbindelse projekteres og tegnes, får jeg det på plads, og klarer kontakten til myndighederne også.

Bliver der brug for at indhente tilbud, hjælper jeg gerne med det, og koordinerer gerne arbejdet på byggepladsen, så tidsplanen, økonomien og kvalitetskravene bliver overholdt.

Har du brug for en bygningsgennemgang, måske til brug for en vedligeholdelsesplan, eller bare for at få afklaret om bygningen trænger til hjælp, kan du kontakte mig. Vil du gerne have prissat punkterne på tilstandsrapporten kan det også lade sig gøre.

Jeg kommer selvfølgelig gerne forbi til en uforpligtende samtale, for at se hvad jeg kan hjælpe jer med i jeres byggeri, uanset hvor det er i byggefasen, fra ide til virkelighed.

En byggerådgivers arbejde består i at hjælpe bygherren gennem junglen af regler og krav, og i fællesskab med kunden, sørge for at alle bolde lander i samme kurv til rette tid.

Iversen Byggeri - Jorgen

Iversen
Byggeri og Rådgivning ApS
Poppelvangen 20
6715 Esbjerg N
Tlf. +45 40 63 18 21
mail@iversenbyg.dk
www.iversenbyg.dk


Jørgen Iversen
Tømrer & BygningskonstruktørJeg har en faglig baggrund som tømrer-snedker, og bygningskonstruktør BTH.


Jeg har som tømrer- snedker arbejdet med alt fra det fine snedkerarbejde, til de større udfordrende byggeprojekter


Jeg har som bygningskonstruktør arbejdet med, og er uddannet i at projektere og tegne, og kan samtidig yde byggeteknisk rådgivning, og stå for byggepladskoordinering.


Mine to uddannelser supplerer og understøtter hinanden godt, og det er denne faglige baggrund der sammen med min erfaring danner baggrund for mit arbejde.


Jeg vil gøre mit til at du bliver tilfreds med arbejdet, og får lyst til at vende tilbage.