Iversen Byggeri - tomrer

Iversen Byggeri og rådgivning i Esbjerg udfører alle slags tømrer-snedker arbejde, ingen opgave er for lille, og alle tages lige alvorlig.

Jeg arbejder indenfor tilbygning, ombygning, renovering og vedligehold.

Det er vigtigt at anvende de rigtige materialer i forhold til klima, funktion, og arkitektur, og i den forbindelse tænke vedligeholdelse ind fra starten. Den dyreste løsning kan være den billigste i længden.

Jeg har den faglige baggrund til at rådgive dig omkring valg af konstruktioner og materialer, og kan oplyse dig om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger.

Mit speciale er akustikdæmpning af rum og lokaler hvor rumklangen bliver generende, det er lettere og billigere end du tror at få et roligt hus.

Kvaliteten betyder alt i et byggeri både for holdbarhed og æstetik, derfor er der fokus på kvalitetssikring, hele vejen gennem byggeriet.

Jeg kommer gerne forbi til en samtale om dine ideer til dit projekt, for at vi sammen kan finde en løsning til hvordan du kommer videre.

Iversen Byggeri - Jorgen

Iversen
Byggeri og Rådgivning ApS
Poppelvangen 20
6715 Esbjerg N
Tlf. +45 40 63 18 21
mail@iversenbyg.dk
www.iversenbyg.dk


Jørgen Iversen
Tømrer & BygningskonstruktørJeg har en faglig baggrund som tømrer-snedker, og bygningskonstruktør BTH.


Jeg har som tømrer- snedker arbejdet med alt fra det fine snedkerarbejde, til de større udfordrende byggeprojekter


Jeg har som bygningskonstruktør arbejdet med, og er uddannet i at projektere og tegne, og kan samtidig yde byggeteknisk rådgivning, og stå for byggepladskoordinering.


Mine to uddannelser supplerer og understøtter hinanden godt, og det er denne faglige baggrund der sammen med min erfaring danner baggrund for mit arbejde.


Jeg vil gøre mit til at du bliver tilfreds med arbejdet, og får lyst til at vende tilbage.